Алекс Петканова с нова визия (СНИМКИ)


Алекс Петканова с нова визия (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Нова година, нова прическа за Александра Петканова. Красавицата реши да последва актуалната тенденция за 2021 при косите. Най-новата оцветяваща техника на плавно преливане на студени, опушени нюанси е вдъхновена от опушения грим.

За промяната Алекс се довери на екипа от професионалисти от Салони за красота Murphy. За нейната визия са използвани продуктите на L’oreal Professionel Paris - Dia Light 6.11- корен, Dia Light 7.18 + 8.28 - дължини и Dia Light 9.12 - краища.

Алекс сама се похвали с променената си прическа в Instagram. Тя сподели на стори няколко снимки от трансформацията си, като получи много похвали за новия цвят на косата си.

ВИЖТЕ ТУК АЛЕКС ПРЕДИ КОРЕКЦИИТЕ ПО ТЯЛОТО И ЛИЦЕТО

Опушените цветове са идеални за всеки, който иска да направи изявление с цвета на косата си, но не е напълно готов да се ангажира с "пълнометражен" и ярък нюанс. Нюансите, с които се работи, не са наситени, а приглушени и много нежни. Научете повече ТУК!

Ако и вие имате нужда от промяна, може да посетите салоните на Murphy. Запазете час още сега на техния сайт: murphystyle.com или се обадете по телефона: 0887 428 326 (бул. "България" 11), 0887 427 192(ул. "Граф Игнатиев" 3).

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама