Александър Сано предупреди за измамници, използващи името му (ВИДЕО)


 Александър Сано предупреди за измамници, използващи името му (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Sano/Instagram Фотограф: Дилян Марков

Актьорът Александър Сано стана жертва на нов вид измама в социалните мрежи. Той предупреди последователите си, че фалшиви профили се представят за него и искат различни услуги от феновете му.

Вижте още: Любимата на Иво Аръков се разголи за рождения си ден (СНИМКИ)

важаеми последователи, в последно време получих много съобщения. Искам много простичко да обясня, че ако получавате много любезни съобщения, подтиквайки ви за лични разговори в чатове с мен, а вече дават и адреси да ме посещават, да знаете, че това е пълен фейк. Бъдете интелигентни, не се поддавайте на тъпотията", призова актьорът.

Звездата от "Сърцето на машината" предупреди, че обикновено измамниците, представящи се за него, започват чата по следния начин:

"Как си? Благодаря за подкрепата! За мен е най-голямо удоволствие да си тук. Надявам се да намирате радост и щастие в моите филми. Ще те наричам суперфен. Това е моят личен акаунт, който отворих, за да достигам до моите фенове на случаен принцип. Вие сте обичани", а след като подлъжат жертвата си, че си пише с любимия актьор започват да изискват срещи на живо и телефонни разговори

Вижте още: Галин с тежки думи към Тото: Истината е, че не си пич -  това е! (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама