Галин с тежки думи към Тото: Истината е, че ти не си пич – това е (ВИДЕО)


Галин с тежки думи към Тото: Истината е, че ти не си пич – това е (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Поп-фолк звездата Галин също не остана равнодушен към вълната от недоволство, която са надигна срещу рапъра Тото след скандалния му подкаст с Тити Папазов. След въпрос на последователите си какво мисли за изпълнителя от "СкандаУ", Галин припомни, че 2017-а, след обаждане на продуцентите на VIP Brother, отишъл да подкрепи рапъра на финала на риалитито, в което Тото стана големият победител.

Вижте още: Виктор и Евгени от "Ергенът" купонясват заедно на морето (ВИДЕО)

"Той беше много благодарен. Винаги, когато сме се виждали, е бил много любезен. Смятам, че само и единствено хубаво е видял от мен. Но пък пред доста колеги, когато са гостували в неговото предаване, се е изказвал неласкаво по мой адрес", разказа Галин във видео в своя Instagram.

"Според мен липсата на каквато и да е лична позиция му изяде главата на момчето. С всеки, който му гостува в предаването, е само хихо-хахо. Това е нещото, което на мен лично не ми харесва" – добавя той и подчертава: "Самият факт, че някой е бил пич към теб, а ти не му отвръщаш със същото, истината е, че ти не си пич – това е", категоричен е поп-фолк изпълнителят.

Вижте още: На 65 Илиана Беновска взриви мрежата с тази СНИМКА по бански

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама