Ужас! Тити Папазов вързал младо момиче за парното и го подстригал (ВИДЕО)


Ужас! Тити Папазов вързал младо момиче за парното и го подстригал (ВИДЕО)

Огромен скандал се вихри в социалните мрежи, след като вчера потребители пуснаха откъс от подкаста "При Тото", в който преди 4 месеца гостува Тити Папазов и през смях разказва как е подстригал свое бивше гадже, защото му е изневерила.

Сподели с твоите приятели

Оказва се, че певицата Йоана Захариева-Йоко е била съученичка с бившата приятелка на треньора - Гергана, и написа разтърсващ пост за гаврата, която е преживяла тогава 16-годишната девойка.

Вижте още: Сашо Кадиев с шокиращ разказ за паранормална случка (ВИДЕО)

Публикуваме думите ѝ без редакторска намеса:

"За съжаление момичето, за което Тити разказа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България.

Ситуацията при Тото в предаването мина хей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно "човекът" Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава", написа Йоко.

Вижте още: Родни звезди скочиха срещу насилника от Стара Загора (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама