Сашо Кадиев с шокиращ разказ за паранормална случка (ВИДЕО)


Сашо Кадиев с шокиращ разказ за паранормална случка (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Актьорът Сашо Кадиев разказа в ефира на предаването "120 минути" по bTV за шокираща паранормална случка, която преживял, докато е бил на почивка с годеницата си в Италия.

"Не съм го разказвал на никого досега. Точно на годишнината от смъртта на баща ми, 27 юли, с моята годеница Ива бяхме в Милано. Седнахме на едно ресторантче до катедралата в центъра. Поръчах си няколко неща, които татко обичаше, да му ги нарека, той обичаше много сладко, лимончело… Да си хапва. В момента, в който на масата дойде тирамисуто и аз забодох една лъжица и си я сложих в устата, изведнъж духът на татко се всели в мен, настани се заедно с мен.

Вижте още: Родни звезди скочиха срещу насилника от Стара Загора (СНИМКИ)

Тялото ми се блокира, в продължение на 20 минути не мога да мръдна от стола. 20 минути бях в контакт с баща ми, всички спомени ме връхлетяха, започнах да плача и да се смея. Всички хубави и лоши моменти минаха като на лента.

И някак си през шепот, молитви и разговор с баща ми, докато ядях това тирамису, преживях това сливане. За първи път ми се случва, бях толкова щастлив, 20 минути стоях изкривен на масата. Усетих ги като един миг", сподели Кадиев пред водещия Светослав Иванов.

(Разказът за необикновеното му преживяване започва във видеото в 9.30 минута)

Вижте още: Вижте каква чудна погача спретна Светлана Гущерова за четвъртото си дете (СНИМКИ)

На въпрос какво ще прави от тук нататък, след като официално се сбогува със стола си на водещ в предаването "Преди обед", Кадиев отговори шеговито:

"Безработен съм , който иска да ме подпомага, ще пусна сметка в интернет". Но после артистът съвсем сериозно сподели за новите предизвикателства, които го очакват в театъра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама