На 65 Илиана Беновска взриви мрежата с тази СНИМКА по бански


На 65 Илиана Беновска взриви мрежата с тази СНИМКА по бански
Снимка: Канал 3

Илиана Беновска обича да провокира, но този път го направи не с микрофон и остри въпроси, а със снимка, на която позира по бански на плажа. 65-годишната устата журналистка пусна кадър от своята лятна почивка в социалните мрежи и буквално взриви мрежата с перфектната фигура, която демонстрира. На снимката тя е с черен бански, половинки, а тялото ѝ по нищо не отстъпва на 20-годишните ѝ колежки.

Вижте още: Свръхестествено: Покойната Оливия Нютън-Джон се явила на близките си

В коментар към снимката атрактивната журналистка написа: "ТОЛКОЗ. БЕЗ ФОТОШОП, СЪС СПОРТ". А под фотото буквално заваляха комплименти:

"Много сексапил има на тази снимка, но уважаема госпожо снимайте се по от близо, за радост на феновете", "Човек при такава визия и такава жена може само да замълчи и да мечтае нямам думи беден ми е речникът и все пак ти благодаря", "НА ТОВА СЕКСАПИЛНО ТЯЛО ВСЯКО ДЕВОЙЧЕ БИ ЗАСИДЯЛО!!!!", са част от комплиментите, които получи Беновска за визията си.

Вижте още: Таня Боева с разтърсващ разказ за насилието, което е преживяла

Журналистката не уточни къде е избрала да събира тен и сили за новия политически сезон, но по всичко личи, че се чувства повече от добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама