Аманда Байнс е в психиатрия. Какво се случи със звездата на 90-те? (СНИМКИ)


Аманда Байнс е в психиатрия. Какво се случи със звездата на 90-те? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Любимата актриса на цяло едно поколение, Аманда Байнс, е приета в психиатрия за неопределен период от време. Актрисата е била задържана още миналата седмица, след като бродила гола по улиците на Лос Анджелис.

36-годишната Байнс не е общувала с никого от близките си, така че не станало ясно дали си спомня няколкото дни, които е прекарала в скитане из Ел Ей.

Звездата от „Тя е пич“, която преди време беше диагностицирана с биполярно разстройство, вероятно е живяла на улицата с дни, преди сама да се обади на полицията. Източници издават, че колата ѝ е била намерена в Лонг Бийч, Калифорния, цели 4 дни преди да бъде открита.

Вижте още: Камерън Диас се оттегля от киното, снима последен филм

Как обаче Аманда стигна до това положение? Бившата детска звезда има близки отношения с различни опиати от години и няколко пъти постъпва в клиника за рехабилитация.

Проблемите ѝ започнаха през далечната 2012, когато е хваната да шофира дрогирана, а година по-късно е уловена да пуши марихуана във фоайето на сградата в Ню Йорк, където живее и хвърля стъклена бутилка по полицаи от 36-ия етаж. Същата година предизвиква пожар и получава 72-часов психиатричен надзор.

Актрисата планираше голямо завръщане в Холивуд, но реши, че е най-добре да се върне на лечение. Оказва се, че до голяма степен прослушванията са я изкарвали от равновесие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама