Амбър Хърд удряла бившата си половинка


Амбър Хърд удряла бившата си половинка
Снимка: Getty Images/Guliver

Според слуховете, обвинителката на Джони Деп в домашно насилие и все още негова половинка - Амбър Хърд - сама е извършвала насилие срещу бившата си любовница Тася ван Ри.

Шокиращата новина за това, че Хърд е била арестувана за побой над партньорката си бе съобщена от изданието Ти Ем Зет (TMZ).

Това изглежда се е случило на 14 септември 2009 година на международното летище на Сиатъл – "Такома”. Подробна информация за ареста на Хърд е споделил пред журналисти източник от органите на реда. Според него излиза, че Хърд била хванала и ударила Тася по ръката. Любовницата на актрисата се обидила не на шега и извикала полиция като съобщила за проявеното срещу нея насилие. Тогава Амбър била арестувана и получила писмено предупреждение.

На следващия ден актрисата се появила в съда. Според получените от TMZ видеозаписи, прокурорът отказва да даде ход на делото, защото и двете жени са жителки на Калифорния, а не на Вашингтон, където е станал инцидентът.

Хърд е била предупредена, че прокуратурата може да преразгледа делото в течение на следващите две години.

Адвокатите на Амбър не коментират по повод на скандалната информация за нейното минало, пише lady.ru.

Припомняме, че американската актриса Амбър Хърд и съпругът й - холивудската звезда Джони Деп - са в процес на изясняване на отношения, като различни източници насочват към мисълта, че тя го е оклеветила за побоя.

В защита на Деп вече се обявиха бившата му съпруга, дъщеря и приятели. И тогава се появи пикантната подробност, че бракът на Хърд с Деп не е първият. Тя е била в лесбийски официален съюз със същата тази Тася ван Ри.

Полицейското управление на Лос Анджелис, щата Калифорния, разполага с надеждни свидетели, които могат да потвърдят, че Хърд не казва истината, съобщи по-рано сайтът за знаменитости Ти Ем Зет. Според медията, свидетелски показания са дали двама полицейски служители, които са отишли в дома на актрисата след като получили телефонно обаждане, в което съобщила за домашно насилие. Според тях, първоначално Хърд говорила с тях само през полуотворена врата. Жената лаконично отговорила на въпросите им и се опитала бързо да се отървете от тях.

По-рано Хърд заяви под клетва, че Деп хвърлил мобилния си телефон и я ударил в лицето. По време на изслушването в съда актрисата представи снимка с драскотини и синини по лицето й. Съдия Карл Мур забрани на актьора да се доближава на по-малко от 90 метра до съпругата си.

На 23 май актрисата е подала молба за развод, защото Джони Деп постоянно бил под въздействието на алкохола и наркотиците. По време на 15-те месеца брак холивудската звезда почти не бил трезвен и периодично прекъсвал снимките.

52-годишният Джони Деп и 30-годишната Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 година. Изслушванията по делото за развод са насрочени за 17 юни. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама