Анджелина Джоли: Дълбоко в себе си съм нежна и уязвима


Анджелина Джоли: Дълбоко в себе си съм нежна и уязвима
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли споделя какво е да си майка на шест деца и кои са най-важните ценности за нея в интервю за английското списание "Hello!".

Смирена и ведра, тя е в повратна точка в живота си. Три години след раздяла с Брад Пит, с когото е разведена от няколко месеца, 44-годишната актриса и режисьор се адаптира към новия си живот като самотна майка, заобиколена от шест тийнейджъри, които растат със светкавична скорост. Най-големият,  Мадокс (18), наскоро напусна семейното гнездо, за да учи биохимия в престижния университет Йонсей в Сеул. В Лос Анджелис Пакс (15), Захара (14), Шайло (13) и близнаци Нокс и Вивиен (11) са все още край нея, с изключение на времето, което прекарват с Брад Пит.

Тя признава пред изданието, че при всяка възможност децата й я глезят. "В Деня на майката децата ми правят закуска и ми подаряват цветя - отнасят се с мен като с дама. Когато си отделям време за себе си, преоткривам тази нежност. Освен това осъзнавам, че имам повече сила и устойчивост в себе си, отколкото си мислех. Но дълбоко в себе си съм нежна и уязвима. Не мечтая да бъда силна. Искам да си позволя да бъда нежна", отбелязва тя.

Освен това Джоли споделя, че след като всичките й деца са пораснали, сега започва нова глава в живота си. "Когато децата ви са малки, се чувствате по-скоро като мама. Когато станат тийнейджъри, ние започваме да си спомняме това време от живота си, да се виждаме пораснали. Виждаме ги да ходят в пънк нощни клубове и се чудим защо не можем да се присъединим към тях. Намирам се в тази забавна фаза, в която се преоткривам", подчертава тя.

На въпрос за ценностите, които влага в децата си, Анджелина Джоли отговоря: "Доброта към другите и към себе си. Важно е да останете смирени. Трябва да осъзнаваме свободите, които имаме, благословиите, които имаме, и да се уверим, че помагаме на другите. И винаги да помним мястото си. Всички сме хора и имаме своите грешки. Ние сме малки парченца в много по-голям свят. Докато растат, откривам, че децата ми са силни, но винаги отворени. Опитвам се да давам пример и да проявявам доброта и благодат, като майка ми, любяща и толерантна. Трябва да подготвим следващото поколение, защото толкова много неща се случват в света. Работя по програма за деца с телевизионния канал на BBC. Разчитаме на децата си, затова трябва да им дадем необходимите знания и подкрепа", казва в заключение Джоли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама