Анджелина Джоли: Жени, грижете се за себе си


Анджелина Джоли: Жени, грижете се за себе си
Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли призова жените редовно да ходят на мамолог и да си правят профилактични изследвания. Вчера актрисата написа емоционален пост в Instagram, като почете паметта на майка си Марчелин Бертран, която преди 15 години почина от рак.

Припомняме, че преди време 47-годишната звезда се подложи на двойна мастектомия и също така премахна яйчниците и маточните си тръби, като превантивна мярка срещу коварната болест.

"Утре щеше да е 73-ият рожден ден на майка ми. Тя почина преди 15 години след дълга битка с рак на гърдата и рак на яйчниците. През юни ще ми остава точно един месец да достигна до възрастта, в която тя беше диагностицирана. Подложих се на няколко превантивни операции, за да намаля риска, но продължавам да си правя регулярни тестове. Майка ми обичаше Хендрикс и винаги подписваше писмата си с "Kiss the Sky". Надписът получи ново значение, след като тя почина. Изпращам любов към всички хора, които също са загубили свои близки, както и сила към онези, които се борят в този момент за живота си и за живота на хората, които обичат. А останалите жени - моля ви, отделете време и се погрижете за себе си, отидете на мамолог, направете си кръвни изследвания и ултразвук, особено ако в семейството ви има история със заболяване от рак."

Джоли също така сподели своя детска снимка, на която позира с красивата си майка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама