Анджелина Джоли: Трудно е да си сама


Анджелина Джоли: Трудно е да си сама
Снимка: Getty Images/Guliver

През последната година Анджелина Джоли е доста пестелива по отношение развода с Брад Пит. Докато промотираше новия си филм "Първо те убиха баща ми", актрисата и режисьор призна, че раздялата им след 12-годишна връзка е много трудна.

"Понякога може би изглежда, че успявам да се справя с всичко. Но просто се опитвам да преживея дните", каза 42-годишната майка на 6 деца - 3 биологични и 3 осиновени.

"Не ми харесва да бъда сама. Това не е нещо, което съм искала. Няма нищо хубаво в това, много е трудно", сподели още 42-годишната Джоли в интервю за Sunday Telegraph.

Тя подаде молба за развод през септември 2016 и по всичко личеше, че това е краят на Бранджелина. Сега обаче се носят слухове, че има шансове двамата отново да се съберат.

Холивудските звезди са подновили връзката си след скорошна изключително емоционална среща, по време на която са осъзнали, че все още много се обичат. Това разкри биографът Иън Халперин.

Инициативата е била на актьора, който сподели преди време, че се опитва да се справи с проблема си с алкохола и да започне отначало в името на децата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама