Андреа отговори на критиките за голите ѝ снимки с украинското знаме


Андреа отговори на критиките за голите ѝ снимки с украинското знаме
Снимка: Instagram

Андреа предизвика противоречиви реакции, след като преди дни публикува свои снимки в подкрепа на Украйна. Причината? На кадрите голото тяло на 35-годишната поп-фолк певица е покрито с украинското знаме.

"Аз съм Украйна. В най-тежките си времена Европа и светът са изправени отново пред грозното лице на войната.Кой ще спре това братоубийствено клане в Украйна? Хората не сме пешки в шахматната дъска на самозабравили се политици. Нито сме добитък, който е отглеждан, за да бъде смазан от бомби и танкове, когато му дойде времето. Ние не сме пионки, с които може да се забавлявате." Това написа тогава бившата любима на Кубрат Пулев.

След като снимките ѝ разбуни духове, тя реши да отговори на критиките срещу себе си.

"Обвиняват ме в емоционално изявление, което направих в подкрепа на хора, които измират. Направих го, за да ме замерите с някоя снежна топка в лицето. Направих го, защото имам позиция!. Призовавам всички мои колеги да направим концерт заедно. Има хиляди хора, оставени без домове, без храна. Знам, че сега всеки иска да изкара новия си фолк клип и да има участия и в това няма нищо лошо. Иска ми се ние като гилдия, която дълги години беше плюта и дискриминирана заради музиката ни, да покажем съпричастност, да покажем, че не сме просто фолк изпълнители. Ние сме хора с позиция и най-вече с човешки сърца", каза Андреа, цитирана от "България Днес".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама