Андреа шокира с външния си вид (СНИМКИ + ВИДЕО)


Андреа шокира с външния си вид (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Андреа изненада феновете си, като се появи на участие в клуб в Студентски град. Причината? 34-годишната поп-фолк певица изглежда много различна от тази, която виждаме на снимките, които споделя в социалните мрежи. Тя е видимо по-пълна и определено няма нищо общо с перфектния образ, който налага онлайн.

Не само няма идеална фигура, но и лицето на бившата любима на Кубрат Пулев е подпухнало.

Потребителите веднага коментираха външния ѝ вид, като някои я съжалиха: "Тя не е сляпа, но все пак е намерила сили да се върне отново на сцената и едва ли се чувства добре от целия хейт, който се излива. Утре ако се случи нещо с нея как бихте се чувствали? Ако сте на нейно място какво ще направите, ще стоите вкъщи на тъмно ли?", "Очевидно има хормонални проблеми, не виждам причина да ѝ се подигравате. Едва ли плюска като невидяла. Кога ще осъзнаем, че талантът е по-важен от едно тяло, което се променя...".

Други пък се разгневиха от факта, че по този начин Андреа създава нереалистични представи у младите момичета, които се опитват да ѝ подражават. "Натиска върху звездите? Ами натиска върху злоупотребата ѝ с фотошоп? Ами примера който дава на момичетата – бъдете попови прасета в реалния живот, ама в Инстаграм бъдете перфектни…", "Ако има хормонални проблеми е напълно нормално да изглежда така. Хората се подиграват не заради телосложението и , а заради това че обработва снимките си до неузнаваемост в лице , а в тяло се прави с мерки на модел".

Ето какви снимки пуска Андреа в социалните мрежи:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама