Андреа: Знаех, че Кубрат ми изневерява, но търпях, за да не изглеждам лигла


Андреа: Знаех, че Кубрат ми изневерява, но търпях, за да не изглеждам лигла
Снимка: Facebook

Любовната драма между Андреа и Кубрат Пулев успя да развълнува обществото. Страшно много се е изговорило и изписало за отношенията им, но почти всичко до този момент са предположения и слухове. Каква обаче е истината и за любовта, и за радялата им, Андреа разкри сама в откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо.

АНДРЕА И КОБРАТА В ОБЩА ФОТОСЕСИЯ. ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

„Кубрат е любовта на живота ми дотук. След 13 години няма как и двамата да не изпитваме още чувства един към друг. Дълго време не бях готова да кажа това, което чувствам. Двама души, колкото и да им се иска да гледат в една посока, в един момент се разминават. Това се случи след доста години, в които бяхме заедно. Никога не съм била наивна. Знаех много неща, които се случват и зад мен, и пред мен, но не говорех. Винаги съм си казвала, че ако човек прави скандал от всяко нещо, целият му живот трябва да мине в дрязги с различни хора. Последните скандали с Кубрат не ми се отразиха добре. На няколко пъти бягах от заведения, защото не можех да търпя как ме гледат хората. Някои погледи бяха злобни, други - съжалителни”, сподели през сълзи певицата.

АНДРЕА: МАЙ САМО АЗ НЕ СЪМ ЗНАЕЛА, ЧЕ КУБРАТ МИ ИЗНЕВЕРЯВА

„Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, обидена. Защитих го, защото не се предавам лесно. Видях, че целият свят се обърна срещу него и колкото и да ме болеше, аз не исках да го нападат. Не понасям жени, които искат да се възползват. Знам, че той сбърка, но не можех да го изоставя. Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка”, каза тя.

За Кобрата като че ли любовният аспект на живота остана на заден план в последните месеци, тъй като съвсем скоро родният боксьор ще получи шанс да спечели световната титла. Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа ще се проведе на 12-и декември, а единственият (засега) начин да гледате мача е да си направите регистрация в DAZN - платформата, която държи правата за излъчване на срещата. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама