Ангъс Клауд от сериала "Еуфория" почина на 25 години


Ангъс Клауд от сериала "Еуфория" почина на 25 години
Снимка: Getty Images

Още един млад и талантлив актьор си отиде от този свят. Ангъс Клауд, който придоби слава с участието си в хитовия сериал "Еуфория", е починал на едва 25 години. Тъжната новина беше съобщена от семейството му.

Не е ясна точната причина за смъртта на актьора, който изигра наркодилъра Феско "Фес" О'Нийл в многократно награждавания с "Еми" сериал.

Вижте още: Родни звезди скочиха срещу насилника от Стара Загора (СНИМКИ)

В изявлението се казва, че Клауд трудно се е справял с неотдавнашната кончина на баща си и е имал постоянни проблеми с психичното здраве.

Ето какво споделиха близките му:

"Единственото ни успокоение е, че Ангъс вече се е събрал с баща си, който беше най-добрият му приятел.

Ангъс открито разказваше за битката си с психичното здраве и се надяваме, че кончината му може да бъде напомняне за другите, че не са сами и не трябва да се борят сами с това в мълчание.

Надяваме се, че светът ще го запомни с хумора, смеха и любовта му към всички. Молим за неприкосновеност на личния живот в този момент, тъй като все още преживяваме тази опустошителна загуба."

"Еуфория" е един от най-гледаните сериали на HBO за всички времена. Сред звездите, които участват в него, са Зендая, Хънтър Шафър, Ника Кинг, Сидни Суийни, Джейкъб Елорди, Алекса Деми.

Докато другите имат предишни екрани изяви, това е първата актьорска работа на Ангъс Клауд. Той случайно е открит от кастинг директор, докато се разхожда с приятели по улиците на Бруклин, Ню Йорк.

Вижте още: Карди Би уцели зрител с микрофон по време на концерт. Ето защо (ВИДЕО)

Продукцията предизвиква както спорове, така и похвали заради мрачното представяне на проблемите, с които се сблъскват съвременните американски тийнейджъри, включително наркоманията и сексуалното насилие.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама