Антоанет Пепе очаква четвърто дете от Иво Карамански? (СНИМКИ)


Антоанет Пепе очаква четвърто дете от Иво Карамански? (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм

Антоанет Пепе е една от най-успешните български инфлуенсърки и дори една от първите, които превръщат модерната професия в начин на препитание. Чаровното миньонче е и истински вдъхновение - многодетна майка със собствен бизнес извън социалните мрежи!

Както е известно, Пепе остави бащата на двете си дъщери - Филип, и се влюби във Филяка, чието истинско име също е Филип. Както сама е споделяла, с първия си мъж осъзнала, че трябва да прекрати отношенията си, когато открила наркотици и разбрала, че той има сериозен проблем, а тя живеела в розов балон.

Вижте още: Христиана от “Ергенът” показа как е изглеждала преди корекциите (СНИМКА)

Малко след като стана двойка с Филяка се появи и синът им Матиас. Очевидно и там нещата не потръгнаха, защото Пепе бързо го заряза заради наследника на кръстника на българската мафия - Иво Карамански - младши.

Повече за благата вест

Двамата обявиха публично връзката си пред почти 2 години. Сега обаче се говори, че Антоанет е на път да дари Карамански с първородно дете през юни, което за нея би било четвърто. Това би означавало, че Александър Сано и Нели Атанасова ще бъдат баба и дядо! Двойката все още не е потвърдила официално благата вест.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама