Ар Кели с нови обвинения в сексуален тормоз


Ар Кели с нови обвинения в сексуален тормоз
Снимка: Getty Images

Американската R&B звезда Ар Кели с нови обвинения в сексуална злоупотреба, включително, че е имал сексуална връзка със 17-годишно момче, съобщава Би Би Си.

Прокурорите твърдят, че певецът е злоупотребил с тийнейджъра, след като се е срещнал с него в "Макдоналдс" в Чикаго през 2006 г. Те искат доказателствата за това, както и за други предполагаеми, но неразследвани престъпления, да бъдат изслушани на процеса на Кели през август.

Кели отрича да е злоупотребявал с някого, а адвокатите му не са отговорили на последните обвинения.

Носителят на "Грами" с истинско име Робърт Кели ще бъде изправен пред съда в Ню Йорк следващия месец по обвинения, между които сексуална експлоатация на деца, правене на неприлични снимки на непълнолетни, рекет и възпрепятстване на правосъдието. Обвиненията са свързани с шест неназовани жени и момичета.

Сега прокурорите също биха искали съдебните заседатели да чуят за повече от дузина други хора, които според тях Кели е тормозил, заплашвал или насилвал. Те включват 17-годишно момче, амбициозен музикант, който твърди, че се е срещнал с Кели в "Макдоналдс" и след това е поканен в студиото му в Чикаго. След като предложил да помогне на момчето в музикалната му кариера, по-късно Кели му е предложил и е имал сексуален контакт с него, докато той все още е бил непълнолетен, твърди обвинението.

Прокурорите твърдят, че момчето е запознало Кели със свой приятел мъж, който е бил на 16 или 17, с когото певецът е имал сексуална връзка няколко години по-късно. Те също така твърдят, че звездата е принудил няколко жени - включително непълнолетна - да правят секс с младия мъж, докато ги е снимал.

Според прокурорите, признанията на двете момчета и тези на други ще покажат, че предполагаемите престъпления на Кели "не са били изолирани събития и са били част от по-голям модел".

Предстои съдията да се произнесе дали доказателствата ще бъдат разгледани.

Кели, който беше една от най-големите R&B звезди на 90-те години, е в затвора от почти две години, докато очаква процеса. Делото му в Ню Йорк трябва да започне на 9 август.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама