Ар Кели ще разкрие имената на педофили в музикалния бизнес


Ар Кели ще разкрие имената на педофили в музикалния бизнес
Снимка: Getty Images

Източник, близък до съдения за изнасилване певец Ар Кели, твърди, че той планира да си сътрудничи с прокуратурата и да разкрие имената на педофили в музикалната индустрия, за да намали присъдата си.

Кели твърди, че ще разкрие имената на други публични личности, участващи в незаконна сексуална дейност с непълнолетни. Сред имената, които споменава, е "световноизвестна певица", но и "известен рапър".

Кели е работил с някои от най-големите имена в музикалната индустрия. Източникът заявява, че ако постигне намаляване на наказанието лишаване от свобода и евентуално споразумение с прокуратурата, той ще разкрие всичко необходимо.

Американската ар енд би звезда беше признат за виновен на 27 септември тази година от съд в Ню Йорк за поредица сексуални престъпления, включително продължителна „системна“ сексуална експлоатация на млади жени, между тях и непълнолетни. 54-годишният певец, най-известен с хита "I Believe I Can Fly", беше признат за виновен и за "секс трафик". Кели беше съден за изнудване, сексуална експлоатация на непълнолетни, отвличане, корупция и принудителен труд от 1994 до 2018 г. Процесът продължи пет седмици и половина.

Прокурорите твърдят, че Кели е използвал славата и харизмата си, за да намира жертви, някои от които е избирал от концертната си публика с помощта на обкръжението си. Свидетели разказват, че жертвите често били уверявани, че Кели ще им помогне в кариерата, и са се оказвали в ситуация, в която е изисквал безусловно подчинение от тях и ги е наказвал, ако не го правят.

Певецът, чието истинско име е Робърт Силвестър Кели, е един от най-известните мъже, съдени за сексуални престъпления под егидата на движението #MeToo.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама