Ариана Гранде шокира: Прекалявах с антидепресантите и алкохола (ВИДЕО)


Ариана Гранде шокира: Прекалявах с антидепресантите и алкохола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Певицата Ариана Гранде направи разтърсващо принание по време на 3-минутно видео обръщение в TikТok.

Певицата помоли феновете си да не критикуват външния ѝ вид. Повод за това станаха последните снимки на Гранде, на които изглежда много отслабнала, с нездравословен външен вид.

"Изглежда остаряла и болна", Надявам се, че е добре", "Човек, изглежда плашещо отслабнала и изтощена", гласят само малка част от коментарите към снимките.

Вижте още: 13 жени обвиниха Жерар Депардийо в сексуално посегателство

В свовето видео послние изпълнителката споделя:

"Не правя това често. Не ми харесва и не се справям добре... Просто исках да отговоря на притесненията ви относно тялото ми и да поговоря малко за това какво е да си човек, за чието тяло се говори постоянно и се наблюдава под лупа. Има различни начини, по които човек може да изглежда здрав и красив. И лично в моя случай - тялото, с което сравнявате вида ми сега, беше по-нездравословната ми версия", отговаря на критиката 29-годишната певица и споделя, че е имала проблем с алкохола и лекарствата.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Вижте още: Съпругата на Благой Георгиев: Развеждам се (СНИМКИ)

"Приемах много антидепресанти, пиех алкохол, хранех се лошо и в най-лошия етап от живота ми, когато изглеждах така, както смятате, че е здравословно, всъщност никак не бях здрава."

"Второто нещо, за което искам да говоря, е, че никога не се знае през какво преминава даден човек... Затова бъдете деликатни с другите и със себе си", казва още звездата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама