Звезди, които потърсиха голямата любов в социалните мрежи (ВИДЕО)


Звезди, които потърсиха голямата любов в социалните мрежи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

През последните години социалните мрежи се оказаха основна причина за раздяла между много двойки. Онлайн пространството, обаче, даде възможност и на милиони самотни сърца да намерят своята сродна душа. И ако преди време да намериш любовта в интернет беше тема табу. То днес от сайтовете за запознанства се възползват едни от най-желаните жени и мъже на планетата. Представяме ви кратък списък на холивудските звезди, с които може да се окажете на един "чат" разстояние.

Вижте още: 6 звезди разкриват какво носят в дамската си чанта

АРИАНА ГРАНДЕ

През 2012 година австралийският блогър Джей Брукс прави поредица от видеа в YouТube, в които изброява причините заради, които Ариана Гранде ще бъде най-щастливата жена на света, ако стане негово гадже. За късмет на блогъра, майката на Гранде попада на едно от видеата и кара певицата да пише на своя фен. Ариана Гранде и Джей Брукс започват да си пишат, а първата им среща на живо е запечатана в YouTube. Двамата започват връзка, която приключва след година, защото блогърът обвинява певицата в изневяра.

КЕЙТИ ПЕРИ

Тя може да е омъжена за един от най-желаните мъже на планетата, но преди да срещне актьора Орландо Блум е категорична, че няма да чака стрелите на Купидон у дома на дивана, а ще вземе нещата в свои ръце. Кейти Пери си инсталира Tinder, като  споделя, че там си е писала с няколко интересни мъже, но не казва дали се е виждала с някой от тях на живо.

Вижте още: Орландо Блум: Връзката с Кейти Пери е предизвикателство

ДРЮ БАРИМОР

Да "вържеш" тенекия на един от "Ангелите на Чарли"...Това не е сюжет на холивудски филм, а лошият опит на Дрю Баримор с Tinder. В продължение на няколко месеца любимката на Холивуд си пише с непознат мъж в приложението за запознанства. Когато най-накрая двамата решават да се срещнат на живо, час пред срещата мъжът й пише, че няма да дойде. И макара "ангелът" на Чарли да не крие разочарованието си, актрисата споделя, че за нея е било по-важно, че е успяла да се пречупи и да ползва сайтове за запознанства към, които е била предубедена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама