7 звезди, които НЕ се срамуват от пластичните си операции


7 звезди, които НЕ се срамуват от пластичните си операции
Снимка: Getty Images/Guliver

Някои известни хора се срамуват от пластичните операции и дори откровено лъжат, за да ги прикрият. Но много знаменитости говорят открито за причините, поради които са избрали да си направят една или друга процедура. Всъщност много от тях са толкова доволни от резултатите, че не виждат смисъл да крият факта, че са се подложили на козметична операция.

1. Криси Тейгън

Супермоделът разкри, че е премахнала мазнините под мишниците си и е много доволна от резултата. „Това беше едно от най-хубавите неща. Смятах да е тайна, но не ме интересува. Направих го преди около девет години. Беше толкова лесно. Това ме накара да се чувствам по-добре в рокли, почувствах се по-уверена“, споделя тя.

2. Доли Партън

Кънтри певицата не се свени да признае, че се е подложила на различни корекции. „Вярно е, че изглеждам изкуствено, но вярвам, че съм напълно истинска. Външният ми вид наистина се основава на представата за селско момиче с блясък. Не бях естествено красива, така че се възползвам максимално от всичко, което се предлага.“

3. Кейти Пери

Изпълнителката си направи козметична операция, за да поддържа красивия си поглед и дори на шега го предложи като начин да се отърве от тъмните кръгове под очите. „Направих си лазер и поставих филъри под очите си - бих препоръчала на всеки, който иска решение за своите тъмни кръгове“, каза тя.

4. Синди Крауфорд

Легендарният супермодел се кълне в здравословната си диета и упражнения, но не се свени да признае, че прибягва и до други методи. „Няма да лъжа, след определена възраст кремовете действат върху текстурата на кожата, но за да възстановя еластичността, всичко, на което наистина мога да разчитам, са витаминни инжекции, ботокс и колаген. Имам много прост, здравословен живот, който прави чудеса. Пия много вода, внимавам какво ям и спортувам... но дължа качеството на кожата си на моя хирург“, споделя тя.

5. Гуинет Полтроу

Награждаваната актриса води здравословен начин на живот, но призна, че се е подлагала на процедури, за да направи фините си линии по-малко забележими. „Използвам органични продукти, но не отричам пластичната индустрия. Това прави живота интересен - намирането на баланса. Вероятно съм опитала всичко.“

6. Кейли Куоко

Звездата от „Теория за Големия взрив“ си направи пластична операция и не се страхува да говори открито за това. „Колкото и да искате да обичате вътрешното си аз, понякога не се получава, защото искате да изглеждате добре. Не мисля, че трябва да го правите за мъж или за някой друг, но ако това ви кара да се чувствате уверени, направете го“, каза тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама