6 звезди, които не обичат да се къпят


6 звезди, които не обичат да се къпят
Снимка: Getty Images/Guliver

Твърде честото вземане на душ може да направи косата ви да изглежда по-мазна, да изсуши кожата ви и дори да повлияе на репродуктивното ви здраве. И въпреки че сме свикнали да виждаме знаменитости, които винаги изглеждат безупречно, много от тях признават, че не са фенове на честите душове, вярвайки, че редовното къпане може да причини повече вреда, отколкото полза. Ето кои са те.

1. Чарлийз Терон

Носителката на Оскар е известна с бляскавия си стил, но твърди, че може да издържи седем дни, без да вземе душ. „Аз съм твърдо момиче и мога да не се къпя по една седмица – добре съм с това“, разкри тя.

2. Кристен Бел

Актрисата вярва, че не е нужно да си взимате душ, докато не усетите неприятна телесна миризма.

„Аз съм голям фен на чакането. Когато усетите миризма, това е начинът на биологията да ви уведоми, че трябва да почистите тялото. Има червен флаг. Честно казано, това са само бактерии. Така че, да, чакам да замириша и тогава си взимам душ.“ сподели тя.

3. Тейлър Суифт

Нашите крака се потят най-много през деня, така че е по-добре да ги миете всеки път, когато вземете душ. Но певицата не смята, че е необходимо. Тя каза в интервю, че не мие активно краката си под душа, защото ги „бръсне“, а „кремът за бръснене е като сапун“.

4. Джейк Джиленхал

Звездата казва: „Вярвам, че добрите обноски и лошият дъх не водят до никъде. Но също така вярвам в некъпането, което е наистина полезно за поддържане на кожата, защото ние естествено се почистваме“.

5. Аштън Къчър

Вероятно сте чували, че Аштън Къчър и съпругата му Мила Кунис не къпят децата си, освен ако не изглеждат мръсни. Звездата сподели, че също не мие цялото си тяло всеки ден. „Мия подмишниците и интимните части всеки ден и нищо друго.“

6. Ким Кардашиян

Риалити звездата мие косата си на всеки пет дни. „Мия косата си веднъж седмично. Започваме със сешоар на първия ден, след това преминаваме към по-небрежно настроение на следващия ден, след което я изправям на третия ден, тъй като това изисква малко масло в косата. Четвъртият ден може да е със загладена конска опашка, а петият ден е когато я мия.”, сподели тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама