6 звезди споделят какво са преживели по време на бременността си


6 звезди споделят какво са преживели по време на бременността си
Снимка: Getty Images/Guliver

Обществото често възприема бременността като спокоен момент, когато майката създава специална връзка с детето си. Във филмите и книгите бъдещите майки не правят нищо друго, освен да обикалят търговските центрове в търсене на креватчета през деня и ядене на сладолед през нощта.

Но в реалния свят бременността далеч не е спокойно, безгрижно време. Много жени трябва да се справят с проблеми, с които никога не са се сблъсквали преди, и знаменитостите не са изключение.

Вижте още: 7 звездни двойки, станали близки приятели след развода

Дженифър Лорънс

32-годишната Дженифър Лоурънс роди първото си дете през февруари 2022, а актрисата разкри, че преди това е имала 2 спонтанни аборта. Благодарение на приятелките си тя знаела много добре, че бременността не е приказка.

Лорънс започнала да ражда на стълбите. Но преди това била записала куп вдъхновяващи цитати, които искаше съпругът ѝ да ѝ чете по време на агониите на раждането. Въпреки това, когато двойката стигнала до болницата, Лорънс осъзнала, че не желае да слуша нищо.

Блейк Лайвли

През септември 2022 майката на 3 деца Блейк Лайвли се появи публично със закръглено коремче. По-рано тя говореше колко трудно ѝ е било да отслабне след бременностите си. В друго интервю Лайвли се оплака колко зле се чувства през лятото. „Всички питат: „Как се чувстваш?“, но всъщност не искат да чуят как се чувстваш, освен ако не е добре.“, каза тя.

Ейми Шумър

Актрисата и комик стана майка през 2019 г. Ейми Шумър много пъти се шегуваше за бременността си и всички тези „хубави“ неща, които идват с нея. Заради тежкото си сутрешно гадене тя дори лежала в болница. „Повръщам всеки път, когато се возя в кола, дори и за 5 минути. И се възмущавам от всички, които не са били честни за това“, каза тя.

Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу е майка на 2 деца. При раждането на първото си дете се наложило спешно цезарово сечение, тъй като ситуацията била критична. Полтроу критикува нашето общество, в което се очаква бременните жени и майките да изглеждат така, сякаш телата им изобщо не са се променили. Тя призна, че коремът ѝ след раждането изобщо не прилича на това, което другите публикуват в социалните мрежи.

Марая Кери

Марая Кери роди близнаци през 2011 г. Певицата разкри, че е напълняла толкова много по време на бременността си, че е била отвратена от собственото си тяло и не е позволила дори на съпруга си да го види. Тя дори стигнала дотам, че се къпала с хавлия.

Кейт Хъдсън

Кейт има две момчета и дъщеря. Тя разкри, че последната ѝ бременност е била по-различна от първите 2, защото ѝ се е гадело повече. По време на фотосесия, проведена в първите дни на бременността ѝ, тя мечтаела за „легло и кофа“, тъй като се чувствала доста зле.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама