5 звезди, които са страдали от разбито сърце публично и без срам


5 звезди, които са страдали от разбито сърце публично и без срам
Снимка: Getty Images

Мерилин Монро е казала, че „Понякога хубавите неща се разпадат, за да могат по-добри да дойдат“. Колкото и обнадеждаващо да звучи това, хората не винаги го усещат, когато преживеят трудна раздяла. Всичко, което изпитват, е скръб, болка и яд. А знаменитостите трябва допълнително да се справят с камери и репортери. Раздялата понякога може да бъде съкрушителна и тези 5 звезди го доказват, споделяйки своя опит с разбито сърце.

1. Уинона Райдър и Джони Деп

Двамата бяха много популярна двойка в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век, като се сгодиха само 5 месеца след като началото на връзката им. Те обаче се разделиха през 1993, което оставило Уинона много наранена. Психичното ѝ здраве след раздялата било доста зле.

През 2001 по време на интервю тя каза: „Имах първата си истинска връзка с Джони, невероятно дълбока любов, която не знам дали някога ще намеря. Първата любов е такава, нали?"

Вижте още: Любовни хроники: Джони Деп и Уинона Райдър

2. Итън Хоук и Ума Търман

Двамата актьори се срещнаха през 1997, ожениха се година по-късно и посрещнаха 2 деца заедно. През 2003 обаче те решават да се разведат и целият свят приковава вниманието си върху тях. Итън Хоук каза в интервю:

„Разведох се и личният ми живот се разпадна. Не знам как да го опиша, но когато си депресиран, наистина е лесно да видиш всичко, което е фалшиво в другите хора и в живота като цяло. Колко фалшива беше известността, колко фалшиво е всичко.“

3. Дженифър Анистън и Брад Пит

Това все още е една от най-известните раздели в историята на знаменитостите. Двамата любимци решават да се разведат през 2005 - нещо, което според Дженифър, е било много болезнено. Както тя каза по време на интервю:

„Самотна ли съм? Да. Разстроена ли съм? Да. Объркана ли съм? Да. Имам ли дни, в които се самосъжалявам? Абсолютно. Взаимоотношенията са между двама души и всеки носи отговорност. Когато се опитвате да избегнете болката, това създава по-голяма болка.“

4.Бела Хадид и The Weeknd

Известният модел и музикантът имаха непостоянна връзка от няколко години, а Бела никога не се е опитвала да скрие болката си. Както тя призна по време на интервю, „Когато обичам някого, го обичам с цялото си сърце. Това беше първата ми раздяла, при това толкова публична. Като външен човек може да си помислите, че се справих добре, но това винаги е в сърцето ми. Любовта боли, но трябва да преодолееш. Винаги ще го уважавам и винаги ще го обичам. Искало ми се е да го мразя, но в крайна сметка не искам да изгоря мост, за чието изграждане съм се борила толкова много."

5. Пери Едуардс и Зейн Малик

Двамата музиканти бяха заедно общо 4 години, като 2 от тях бяха сгодени. Раздялата обаче беше огромна изненада за Пери, която изобщо не я е очаквала. Както тя призна:

„Беше ужасно, най-лошият момент в живота ми. 4-годишна връзка и 2-годишен годеж приключиха с обикновено текстово съобщение. Въпреки че нещата в моята кариера вървяха наистина добре, беше невероятно трудно за мен.

Зейн Малик отрече да се е разделил с бившата си годеница по този начин. „Уважавам Пери и не бих прекратил нещо толкова голямо с текстово съобщение. Обичам я много и винаги ще я обичам."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама