Шакира с първо интервю и корица след раздялата с Пике (СНИМКИ)


Шакира с първо интервю и корица след раздялата с Пике (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Шакира премина през много лични сътресения през последната година, но поп звездата най-накрая е готова да обсъди трудностите и да се върне под светлината на прожекторите. Певицата грее от корицата на октомврийския брой на Elle, а на страниците на изданието споделя как се лекува, живее и създава нова музика под непрекъснатото обществено внимание.

За корицата на списанието колумбийската звезда е облечена в дантелен черен гащеризон на Fernando Claro с изящни изкуствени пера, които предлагат на ансамбъла деликатна перспектива. На други кадри от фотосесията Шакира е заложила на структурирано розово боди на Versace с корсет.

Певицата обясни в интервю, че последните няколко месеца са били „най-мрачният час в живота ѝ“.

ПИКЕ СМЕНИ ШАКИРА С 23-ГОДИШНА СТУДЕНТКА

„Наистина е трудно да говоря за това, особено след като за първи път се занимавам с тази ситуация в интервю. Мълчах и просто се опитвах да обработя всичко. Да, трудно е да говоря за това, особено защото все още го преживявам и защото нашата раздяла не е като обикновена раздяла.

Беше трудно не само за мен, но и за децата ми. Невероятно трудно. Имам папараци, които къмпингуват пред къщата ми денонощно. И няма място, където мога да се скрия от тях с децата, освен вътре. Знаете ли, не можем да се разхождаме в парка като обикновено семейство или да отидем за сладолед. Така че е трудно. Опитах се да се скрие истината от децата. Опитвам се да ги защитавам, защото това е моята мисия номер едно в живота. Но след това те чуват неща в училище от приятелите си или попадат на някаква неприятна новина онлайн и това просто ги ранява, разбирате ли?“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама