Пике смени Шакира с 23-годишна студентка


Пике смени Шакира с 23-годишна студентка

Последните новини след скандалните разкрития миналия месец за изневярата на звездата на Барселона Жерар Пике, довела до раздялата му със световноизвестната певица Шакира, са че футболистът има връзка с негова служителка.

Дамата, спечелила сърцето на известния футболист, е с 12 години по-млада от него, тя е студентка, която същевременно работи в компанията му. Според близки до двойката, те много внимавали да не бъдат заснети заедно и романтичните им отношения да не се афишират. Не е известно дали връзката е започнала по време на брака на Пике с Шакира или след раздялата им.

23-годишната студентка по връзки с обществеността Клара Чиа Марти работи за продуцентската компания на известния футболист.

Роднини на двойката твърдят, че те се виждат от известно време. Източникът също така заяви, че всички профили на Клара в социалните мрежи са били изтрити, за да не могат любопитни очи да намерят нейни снимки. "Това кара приятелите на Жерар да мислят, че той наистина има сериозни намерения относно връзката си с Клара", заяви той.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама