4 причини жените да привличат хаос в любовта


4 причини жените да привличат хаос в любовта
Снимка: iStock

Може би ще се изненадате, но много жени подсъзнателно търсят хаос в отношенията си. Изглежда нелогично, защото вярваме, че всичко, което искаме, е здрава връзка, а в крайна сметка не можем да имаме такава насред хаоса. Оказва се, че хаосът е вълнуващ, произвежда адреналин и поддържа нещата по-интересни.

Подсъзнателно ли търсите хаос във връзката си? Познаването на знаците ще ви помогне да разберете дали правите точно това.

1. Вие сте страхотни в игнорирането на червени флагове

Виждате ли, че вашият нов приятел все още е привързан към бившата си? Има кофти характер, опитва се да ви контролира? Всичките ви приятели ви казват, че трябва да бягате? Игнорирате ли всичко това, защото този човек е вълнуващ?

2. Имате навик да прекратявате връзки

Може би сте от онези хора, които не остават във връзка много дълго - влюбвате се, неразделни сте за няколко месеца, а след това просто прекратявате, когато фазата на медения месец приключи? Много жени имат склонност да излизат с еднотипни мъже и тогава, в рамките на няколко месеца, нещо се променя. Всичко, което сте харесвали преди, започва да ви дразни. Отдръпвате се и започвате да се държите пасивно-агресивно.

3. Вашите граници около изневярата са малко "сиви"

За много хора здравата връзка е цел, но пък от друга страна им изглежда скучна. В резултат на това те се опитват да подправят нещата, като внесат хаос във връзката.

И какъв по-добър начин да внесете хаос в една връзка от изневяра? Ако усещате, че ставате все “по-широкоскроени” към стъпките встрани, може би връзката ви е остаряла, а изневярата изглежда като нещо вълнуващо.

4. Чувствате се комфортно, когато има драма

Много жени ще ни разберат за какво говорим. Ето например, Рибите процъфтяват в драмата. Това е някак объркващо, защото мнозина просто искат мир и спокойствие, а в действителност драма кралицата у тях просто дреме. Така че, ако сте човек, който обича да създава драма в една връзка, най-вероятно сте човек, който подсъзнателно търси хаос.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Отношения


Реклама
Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама