7 ситуации, в които любовта няма значение


7 ситуации, в които любовта няма значение
Снимка: Istock/Guliver

Любовта няма значение, когато той се държи ужасно

Няма значение колко време сте заедно. Ако той не е в състояние да се отнася с вас правилно, тогава чувствата помежду ви нямат значение. Любовта не компенсира неуважението. Любовта не компенсира пренебрежението. Заслужавате някой, който се отнася така, сякаш ви обича всеки ден, не само когато е удобно.

Любовта няма значение, когато искате различни неща от бъдещето си

Ако не сте единодушни за важните неща като къде искате да се установите или колко деца искате да имате, тогава няма значение колко много се обичате. Ако останете заедно, единият от двама ви ще бъде разочарован. Един човек ще се откаже от мечтите си. Един човек ще живее в съжаление.

Любовта няма значение, когато няма доверие

Ако не можете да се доверите на партньора си, връзката ще се разпадне. Трябва да вярвате, че вашият човек ви мисли най-доброто и няма да направи нищо, което би ви наранило. Няма нищо лошо в това да имате генерални проблеми с доверието, но ако смятате, че в частност на този човек не може да се има доверие поради минало (или настоящо) поведение, тогава заслужавате някой друг.

Любовта няма значение, когато имате твърде драматична история

Понякога можете да преодолеете миналите си проблеми и да си простите един на друг. Но понякога грешките са твърде големи, за да се забравят. Понякога не можете да сте заедно, въпреки че се обичате, защото нещата никога няма да бъдат същите. И това е нормално. Фактът, че се обичате, не означава, че ви е писано да бъдете заедно.

Любовта няма значение, когато не желаете да полагате усилия

За да работи една връзка, тя има нужда от двама. Ако единият от вас не се интересува и оставя другия да върши цялата работа, връзката няма да продължи.

Любовта няма значение, когато не е реципрочна

Не искате да преследвате някой, който не го е грижа за вас. Не искате да сте във връзка, в която чувствата са едностранчиви. Вие заслужавате някой, който се вълнува да прекара бъдещето си с вас.

Любовта няма значение, когато всъщност не се харесвате

Вашият партньор трябва да бъде най-добрият ви приятел - някой, на когото можете да се доверите и да се смеете всеки ден. Ако имате силни чувства, но не можете да го понасяте, защото има много дребни неща, които ви дразнят, тогава не трябва да сте заедно. Вашата любов не може да компенсира несходството в характерите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама