Любовни хроники: Джони Деп и Уинона Райдър


Любовни хроники: Джони Деп и Уинона Райдър
Снимка: Getty Images

Докато делото между Джони Деп и Амбър Хърд продължава с пълна сила, миналите връзки на актьора се разглеждат под микроскоп. Една от бившите му партньорки е Уинона Райдър. Но тя не е просто бивша, а любовта на живота му.

Въпреки че Уинона Райдър и Джони Деп останали приятели в продължение на много години, връзката им се променила, когато той започнал да излиза с Амбър Хърд. Когато Уинона разбрала, че Деп имал афера с Хърд, докато все още е с Ванеса Паради, тя се ядосала, скарали се и отношенията им охладнели. Що се отнася до тяхната любовна история…

Те се запознават през юни 1989 на премиерата на филма Great Balls of Fire и искрата веднага пламва, въпреки че по това време тя е само на 17, а той на 25. Макар да са били сгодени в продължение на три години, те така и не минават под венчилото.

Истината е, че в началото на 90-те Джони Деп и Уинона Райдър са най-горещата двойка в света- млади, красиви и напълно неразделни. Нещо като Брад Пит и Анджелина Джоли на 00-те. Само няколко месеца след като се влюбили, двамата започнали да живеят заедно – първо в Ню Йорк и по-късно в Бевърли Хилс.

Заедно четели поезия, събирали първите издания на книги на Джак Керуак и слушали песни като „Crazy For You” на Мадона и „Take My Breathe Away” на Берлин. Напълно неразделни, двойката дори участвала във филма „Едуард Ножиците”. 5 месеца по-късно дошъл и заветният годеж.

По време на връзката им, Деп казал в свое интервю пред Rolling Stone: „През моите 27 години не е имало нищо, което да се сравни с чувствата, които имам към Уинона. Това е като странен свързан атом. Обичам я толкова много. Не знам какво щях да правя без нея. Обичам това момиче. Обичам я. Обичам я повече, отколкото обичам себе си.”

Да, но медийният интерес към двойката не затихнал за 4 години, както си мислел Джони. Това довело и до краха на отношенията им. Несъмнено раздялата съсипала и двамата.

С разбито сърце, Деп започнал да работи върху биографичния филм „Ед Ууд”, където режисьорът Тим Бъртън споделя, че Джони се появявал на работа облян в сълзи. Актьорът никога не бил същият след раздялата, дори когато започна да излиза с Кейт Мос 12 месеца по-късно. Всъщност, точно това била и причината да не потръгнат нещата с модел – Джони се напил в дискотека и започнал да крещи „Уинона”. Що се отнася до Уинона Райдър, тя изпаднала в депресия и ѝ били предписани хапчета за сън, след като ѝ била поставена диагноза - остра тъга.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама