До какви крайности са стигали актьори заради роля


До какви крайности са стигали актьори заради роля
Снимка: Getty Images/Guliver

В стремежа си да се потопят изцяло в дадена роля, някои холивудски знаменитости дори стигат до крайности. Британският "Метро" се фокусира върху някои по-ексцентрични такива прояви на решени да се слеят изцяло с героя си звезди.

Андрю Гарфийлд заяви, че е "гладувал" от секс и храна за ролята си във филма "Тишина".

Звездата от "Спайдърмен" изигра Себастиао Родригес, роля, базирана на реално съществувал йезуитски свещеник, във филма на Мартин Скорсезе от 2016 г., и каза, че е спазвал въздържание в продължение на шест месеца.

Той сподели: "Беше много яко. Имах доста диви, странни преживявания от това, че бях без секс и храна за този период от време.

Джаред Лето пък нашумя с умението си да остава в образ дори и извън снимачната площадка. Режисьорът на филма му "Морбиус" разкри, че е бил бутан в инвалидна количка в почивките за тоалетна, тъй като е бил решен да остане вглъбен в образа на своя герой учен, който изпитва хронични болки и използва патерици.

Даниел Дей-Люис е един от актьорите, известни и със своята методична игра. За филма "Последният мохикан" той е отишъл да живее в горите на Северна Каролина, за да се запознае с начина на живот на оцеляващ. Той дори и е носил оръжието си навсякъде със себе си - включително на коледния обяд със семейството си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама