7 звездни двойки, станали близки приятели след развода


7 звездни двойки, станали близки приятели след развода
Снимка: Getty Images/Guliver

Не всички бракове са вечни, но това не означава, че раздялата трябва да е окончателна. Някои бивши звездни двойки са решили да останат приятели, независимо дали в името на децата, или просто заради топли отношения. Ето кои знаменитости могат да послужат като вдъхновение за всички нас.

1. Деми Мур и Брус Уилис

Въпреки че Деми Мур и Брус Уилис бяха женени повече от десетилетие и в крайна сметка се разведоха през 2000, те все още са много добри приятели. Деми дори присъства на церемонията по подновяване на обета на Брус и втората му съпруга през 2009.

2. Орландо Блум и Миранда Кер

Миранда Кер също поддържа добри отношения както с бившия си, така и с настоящата му партньорка Кейти Пери. Супермоделът разкри, че често излизат заедно и че Орландо Блум също харесва новото гадже на Миранда.

3. Чанинг Тейтъм и Джена Дюан

Въпреки че преминаха през тежък развод, бившата двойка все още поддържа приятелски отношения. Джена Дюан каза, че е щастлива заради началото на нова глава в живота си.

4. Дженифър Лопес и Марк Антъни

Дженифър Лопес каза в интервю, че не се е чувствала особено щастлива по време на брака си с Марк Антъни, но след раздялата им те са станали големи приятели и прекрасни родители на своите близнаци.

5. Рийз Уидърспун и Райън Филип

Въпреки че връзката им имаше възходи и падения, бившата двойка направи всичко по силите си, за да предложи на децата си страхотно детство. Това включваше и поддържане на добри отношения помежду си. Съвсем наскоро Рийз и Райън се събраха за рождения ден на сина си.

6. Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън

Анджелина и Били останали добри приятели дори след раздялата им, която се случи преди почти десетилетие. Били Боб Торнтън разкри, че дори и да не се виждат често, те все пак си говорят редовно по телефона.

7. Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Според Гуинет Полтроу тя и Крис Мартин са преминали през „съзнателна раздяла“, така че разводът им не е бил много труден. Двамата все още се виждат много често и са пълноценни родители на децата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама