7 звезди над 50, които нямат корекции по себе си


7 звезди над 50, които нямат корекции по себе си
Снимка: Getty Images/Guliver

Свикнали сме знаменитостите често да се подлагат на пластични операции, за да изглеждат по-млади. „Новите“ носове и пълните устни дори вече не ни правят впечатление. Но дори сред холивудските легенди има жени, които не се страхуват от остаряването и казват „не“ на ботокса и на пластичнатта хирургия. Ето кои са те.

Вижте още: 6 звезди споделят какво са преживели по време на бременността си

Шарън Стоун

Шарън Стоун тренира 4-5 пъти седмично и си купува кремове за лице от аптеката. В интервю актрисата твърди, че никога не си е правила пластични операции.

Брук Шийлдс

Моделът признава, че е пробвала ботокс, но резултатът не ѝ е харесал. Но Брук не би „легнала под ножа“, защото се страхува, че в крайна сметка ще изглежда като Жокера.

Салма Хайек

В различни интервюта актрисата споделя, че никога не си е правила пластични операции.

Джоди Фостър

Джоди Фостър смята, че съвременното общество кара жените да се трансформират според модните стандарти. Актрисата е против пластичните операции и не се страхува от бръчките.

Ема Томпсън

Актрисата, заедно с Кейт Уинслет и Рейчъл Вайс, основаха Британската лига за борба с козметичната хирургия. Ема нарича инжекциите с ботокс „луди“. Тя не ги препоръчва на никого.

Синди Крауфорд

Топ моделът се грижи за кожата си и тренира редовно. Синди харесва микродермабразио и залага на слънцезащитни и хидратиращи продукти.

Джулиан Мур

Джулиан Мур твърди, че не ѝ пука за остаряването. Актрисата се занимава с йога и обожава кардио тренировките.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама