7 звезди, чиито отвратителни хигиенни навици ще ви учудят


7 звезди, чиито отвратителни хигиенни навици ще ви учудят
Снимка: Getty Images

Когато мислим за холивудски звезди, подсъзнателно ги свързваме с безупречни образи, изискващи часове поддръжка. В края на краищата, развлекателната индустрия има тенденция да набляга много на външния вид. Оказва се обаче, че в ежедневието си тези знаменитости живеят малко по-небрежно. Ето кои са холивудските идоли с отвратителни хигиенни навици.

Вижте още: 7 звезди над 50, които нямат корекции по себе си

Камерън Диас

Истина е, че Камерън Диас никога не си мие лицето. Тя сподели: „Буквално не правя нищо. Имам милиарди продукти, които използвам два пъти месечно, ако имам късмет, включително и гелове за измиване.“

Джесика Симпсън

За разлика от обикновените хора, Джесика Симпсън не обича зъбите ѝ да са прекалено хлъзгави и блестящи, затова ги мие само 3 пъти седмично. Тя обаче е почитателка на водата за уста.

Леонардо ди Каприо

Известният актьор сподели, че рядко се къпе, само веднъж или два пъти седмично, защото иска да опази околната среда. Разбира се, екологичният му начин на живот повелява и да пропуска дезодоранта.

Кристен Бел

Актрисата пести от тоалетна хартия. Тя често оставя използвани парчета тоалетна хартия върху тоалетната седалка за следващо ходене до тоалетната. Актрисата публикува видео, на което е хваната „в крачка“ от съпруга ѝ, който каза, че подобни инциденти се случват 4 до 5 пъти седмично.

Ума Търман

Актрисата не обича да пуска пералня. На снимачната площадка тя често носи дрехи, покрити с петна и засъхнала храна. Самата тя в интервю е признавала: „Имах залепнало парче скарида от гърба си, за което се кълна, че беше на 2 седмици“.

Матю Макконъхи

Матю Макконъхи разкри, че никога не използва дезодорант или одеколон:

„Жените в живота ми, включително майка ми, винаги са казвали: „Хей, твоята естествена миризма мирише на мъж, а пък и на теб“.

Брад Пит

Брад Пит сподели с колегата си, че няма време за душ и изкарва дни без него заради натоварения си график. Той също така не използва дезодоранти и сапун.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама