6 звезди разкриват какво носят в дамската си чанта


6 звезди разкриват какво носят в дамската си чанта
Снимка: Getty Images/Guliver

Пари, карти, ключове, телефон и кърпички са основните неща, които трябва да носите със себе си, където и да отивате. Но изглежда доста звезди носят много повече, отколкото е необходимо. Някои от тях дори носят зъб от акула в портфейла си за късмет! Днес ще ви споделим съдържанието на доста интересни „звездни” чанта.

1. Ема Уотсън

Ема Уотсън наистина има много различни неща в чантата си. Приятелите ѝ дори я наричат „дамата с чантата“. Тя винаги носи книга и дневник със себе си. Но сред най-изненадващите неща са бутилка с гореща вода, веган дезодорант, тампони за чистене на грим за многократна употреба и... бурканче течен шоколад!

2. Миранда Кер

Без съмнение Миранда Кер се грижи много за кожата и здравето си. Тя е супермодел и основателка на марката за естествена грижа за кожата Kora Organics. Не би било изненада да откриете подобни бюти продукти в нейната чанта. Но освен тях, тя има устройство, което блокира радиацията в чантата, помагайки на електромагнитните полета.

3. Шанина Шайк

Шанина се оказа доста сантиментална личност – тя носи стара паспортна снимка на съпруга си, както и първата картичка, която ѝ подарил с букет цветя.

4. Тайра Банкс

Е, изглежда, че е наистина трудно да впечатлите Тайра Банкс с кулинарни изкушения. Ето защо тя носи сусамово семе и сол в чантата си. През 2018 година Тайра каза „Много мразя да отида в готино заведение за бургери и те да не подправят достатъчно месото си. Слагам подправка със сусамово семе в найлонов плик и си подправям.”

5. Ариана Гранде

Ариана Гранде носи със себе си парфюм за лично ползване, но и малка бутилка мъжки одеколон. Освен това тя има малко камъче, на което е изписано „спокойствие“.

6. Опра Уинфри

Опра Уинфри е обсебена от трюфелите. Така че не е чудно, че може да намерим някои такива продукти в нейната чанта - сол от трюфели, масло от трюфели и т.н.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама