4 модела чанти, които ще са хит тази пролет


4 модела чанти, които ще са хит тази пролет
Снимка: iStock

Пролетта вече витае във въздуха, а заедно с цъфтежа на цветята и влизането на свежите цветове в гардероба, идва вълна от нови пролетни тенденции. Най-лесните (а и най-забавните) трендове за изпълнение винаги са новите чанти – не е нужно да се притеснявате дали ще е грешен размер и дали ще бъде удобна, например. А ето и кои модели дават заявка да се настанят под светлината на прожекторите тази пролет.

1. Форма на полумесец

Чантите „багета” от миналия сезон се превръщат в по-модерната форма тип полумесец. Всъщност има няколко различни версии на полумесеца, но всички те се характеризират със забележимо вдлъбване в средата.

2. Структурирани модели за рамо

Тази тенденция ще измести всички онези модели, които носехме на кръст или през рамо миналото лято. Тук няма конкретна форма, но средно дългите презрамки и размер „за книга” обещават практичност и мода.

3. Неонови акценти

Добре, не е задължително да са истински неонови нюанси, но е достатъчно да са ярки. Те са супер лесен начин да добавите малко забавление към основния аутфит и работят най-добре, когато са малки.

4. Пищни парти чанти

Кичозните чанти се завръщат по-силни от всякога. Пера, перли, кристали, вериги, пайети и причудливи изображения са основен елемент от гардероба, а не само за специални поводи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама