4 грешки при носенето на връхни дрехи, които изглеждат демоде


4 грешки при носенето на връхни дрехи, които изглеждат демоде
Снимка: iStock/Guliver

Когато температурата навън е около и под нулата, на много от нас просто им се иска да се увият във вълнено одеяло и да сложат 10 шапки. В същото време всяка жена иска да изглежда елегантна, без значение от температурата или сезона. Ето защо решихме да разберем какви грешки допускат жените в зимната си визия и как могат да бъдат избегнати.

1.Пропускате шала или го връзвате прекалено стегнато

Комбинацията от палто или пухено яке с голо деколте често разваля визията, защото тази празна част показва всички слоеве на дрехите и създава впечатление за незавършеност. Модните експерти препоръчват да допълним връхните си дрехи с подходящ шал. Ще добави елегантност и женственост към визията. Най-добре е да не връзвате шала твърде стегнато, за да не отделяте визуално главата от тялото.

2. Създавате небалансирана визия с палто от изкуствена кожа

Има няколко детайла, които трябва да вземете предвид, за да изглеждате елегантно в палто от изкуствена кожа.

- Вземете предвид дължината на палтото. Палто със средна или макси дължина изглежда по-официално, докато късото е по-небрежно.

- Носете минимални аксесоари, за да създадете официален външен вид. Вместо да залагате на масивни аксесоари, по-добре е да изберете минималистични обеци или пръстен.

- Ако не планирате ежедневен тоалет или просто обичате драмата в модата, можете да допълните тоалета с тъмна шапка и слънчеви очила.

- Носете неутрални нюанси или едноцветно палто без други ярки аксесоари.

3. Носите чанта, подходяща за летния сезон

Обемните пухенки са особено подходящи за студено време. Въпреки това, е доста проблемно да носите чанти с тънки презрамки с тези модели, защото създавате илюзията за огромен силует.

4. Комбинирате неправилно връхните дрехи с мини пола

Често момичетата избират мини поли, комбинирани с късо палто от изкуствена кожа. Не изглежда естетически, защото полата така или иначе не се вижда и цялостната визия може да създаде впечатлението, че отдолу сте голи. Ето защо най-доброто допълнение към мини пола е по-дългата връхна дреха — миди или макси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама