4 стилни начини да носите елек тази пролет


4 стилни начини да носите елек тази пролет
Снимка: Instagram

Отдавна свързваме пухкавите елеци с дейности на открито, като туризъм, или разходка в планината. Да, но през 2022 тези връхни дрехи ще заемат ключово място в гардероба и на градските момичета, създавайки перфектния уличен стил! По същия начин, по който видяхме възраждането на обемните „бабешки” жилетки, итерацията на пухкавия елек сега се радва на своя ред като „must have”. А ето и няколко идеи как да го носите тази пролет.

1. Върху дълги поли и рокли

Балансирайте присъщата спортна натура на елека с неочаквана пола или рокля с А-силует. Миди дължините работят най-добре в случая, защото макситата ще изглеждат тежки, когато се съчетаят с обемните структури.

2. С друга връхна дреха

Елеците са чудесен начин да затоплите горната част от тялото, без да се „опаковате” със зимни якета и палта, но не отхвърляйте всички връхни дрехи, което биха могли да ви помогнат с наслояването. Опитайте да комбинирате с по-тънко яке, кожено такова или пък кариран блейзър.

3. Заложете на дължина

Пухкавите елеци с макси или средна дължина изглеждат по-елегантни от късите алтернативи. От друга страна, това също помага за съчетаването на по-ежедневни дрехи, като дънки, ботуши с платформа и суитчъри. Изберете плътни, неутрални нюанси, за да създадете по-шикозна визия.

4. Не бягайте от мини дължините

Както уточнихме по-горе, всичко миди и мини е добре дошло в играта с наслояването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама