Асен Блатечки разкри дали все още е с Диляна Попова


Асен Блатечки разкри дали все още е с Диляна Попова
Снимка: Instagram

След като от известно време се носят упорити слухове, че Асен Блатечки и Диляна Попова отново са се разделили, той най-после проговори по темата. 50-годишният актьор потвърди, че двамата все още са заедно.

"Не съм сам по отношение на жените. Да, живея с Диляна Попова, но не знам някой от моите колеги, които са по-популярни, да не са секссимволи. Тези етикети се използват постоянно, а то звезди в България колко да са..." Това сподели Блатечки в интервю за "България днес", допълвайки: "Според жените секси ми е гласът, погледът, според някои и тялото".

Преди 7 години двамата с Диляна Попова станаха родители на Борил, а малко преди това започна любовната им история. Междувременно Асен напусна жена си Катерина Горанова, от която има голяма дъщеря, и заживя с моделката. Той няма брак нито с режисьорката, нито с Попова. Твърди, че е в перфектни отношения и с двете. Блатечки също така е категоричен, че не е "лошо" момче в живота, а "само на екрана съм лошо момче".

Актьорът не спира да работи. Само след дни ще се излъчи поредният филм, в който участва – сръбският "Южен вятър 2: Ускорение". Феновете на високите скорости ще са доволни от продължението на култовата продукция, която тръгва по кината у нас на 4 февруари. В лентата Асен влиза в ролята на наркопласьора Борис.

Междувременно се състоя и премиерата на първата в България кугър постановка - "Кучки", на която той е режисьор. В постановката участват: Невена Бозукова-Неве, Албена Павлова, Станимир Гъмов, Даниел Пеев и Петьо Петков-Шайбата.

"Познавам Рафи Шарт, автора на пиесата, който е обещал да дойде, когато може, и да ни гледа на живо. В нея става дума за жени на средна възраст, които се забавляват в компанията на млади мъже. Това съм го виждал в Тексас в едно заведение. Там имаше много симпатични мъже, които търсеха компанията на по-възрастни от тях жени. Искам да кажа, че тук не става дума за възрастови граници, за любовта граница и години нямат думата, а просто за това, че когато не си щастлив, трябва да направиш всичко възможно, че да промениш средата, без значение дали си стар или млад. Темите в тази постановка това третират и, разбира се, тя е за хора над 12 години, другите просто няма да я разберат поради възрастта си."

"Кугарите (от англ. "пума") са зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. Смешно и тъжно е, но отношенията между хората най-силно ме забавляват", обясни Асен Блатечки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама