Бар Рафаели събира пари за свое порно (видео)


Бар Рафаели събира пари за свое порно (видео)

На сайта funnyordie.com е публикувано видеосъобщение на израелския супермодел Бар Рафаели, в което тя анонсира показа на свое "порно видео". Бар призовава нейните поклонници да подкрепят инициативата, обещавайки на "спонсорите" да гледат въпросния клип и дори да участват в снимките.

Какво ще може да се види на записа? Бар изброява: "Секс с един пич. Секс в различни пози. Няколко часа секс". За постигането на целта е необходимо да бъдат събрани 10 000 долара. За сумата от 50 долара се обещава снимка с кадър от “домашното видео” с автограф на супермодела. За 200 долара ще може да се присъства на снимките. Тези, които пожертват 1 000 долара и повече, ще могат да претендират за ролята на "партньора", с който Рафаели ще прави секс.

В рекламния клип на заден план се вижда тълпа младежи, предлагащи на Бар всевъзможни пари за обещаното удоволствие.

В края на съобщението Рафаели показва и схематична картинка, на която са изобразени голи мъж и жена. След това тя е засипвана от пари, а на екрана се появява съобщение за това, че "Бар Рафаели е погребана под купчина пари", а секс видеото е застрашено.

Трябва да се отбележи, че "домашното видео" със секс съдържание отдавна е изпитан опит за придобиване на популярност сред звездите. Въпреки това, предложението на Рафаели бе неочаквано за мнозина.

В своя блог в Туитър Рафаели засега не е дала никакви разяснения относно видеообръщението, което вече успя да предизвика еуфория в мрежата.

Тези, които взимат насериозно обръщението на Бар, трябва да прочетат раздела About Us на сайта funnyordie.com, в който се разяснява, че даденият ресурс специализира в публикуването на забавни видеосюжети с участието на знаменитости. Основната задача на авторите на сюжетите и актьорите е да развеселят публиката, а не да събират пари за снимки на "домашно порно".

Източик: БЛИТЦ

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама