Бела Хадид разкри какво се случва със здравето ѝ (СНИМКИ)


Бела Хадид разкри какво се случва със здравето ѝ (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

От известно време Бела Хадид не се е появяла на модните подиуми и на светски събития, което породи слухове за здравословното ѝ състояние. 26-годишният модел потвърди опасенията, като използва Instagram, за да разкаже лично за хроничната болест, от която страда от 15 години. Тя намекна, че вече е по-добре и ще се завърне.

Хадид подробно сподели за лаймската болест, а също така публикува извадки от медицинското си досие, нейни снимки на системи или в болница.

Вижте още: Партньорът на Сандра Бълок почина на 57

Бела, която е един от най-популярните модели на своето поколение заедно със сестра си Джиджи Хадид, и преди е говорила за това "невидимо страдание". 

"Да бъда толкова тъжна и болна, когато около мен има късмет, привилегии, възможности и любов, е може би най-неприятното нещо, което съществува", каза тя в публикацията си в Instagram от неделя.

Вижте още: Даяна от "Фермата" очаква първата си рожба (СНИМКИ)

"Всичко това ми тежи по начин, който не мога да обясня", допълни Хадид, но все пак увери: "Добре съм и ... не е необходимо да се притеснявате", категорична е Изабела Хадид, както е истинското ѝ име.

Нейните майка и брат, които също дефилират по модните подиуми, страдат от болестта.

Според данни от 2022 г. повече от 14 процента от световното население има лаймска болест, причинена от бактерия и предавана чрез ухапване от кърлеж.

Тази болест рядко води до смърт, но хората, страдащи от нея, имат симптоми като на грип - болки в мускулите и ставите, главоболие, гадене, повръщане, а също така се развива кожен обрив.

През март 2023 Бела Хадид пък се похвали, че успяла да се пребори с алкохолната зависимост, заради която не можеше да се контролира. През 2021 тя говори открито за за психологическите си битки, за тежката депресия, за която много хора не са подозирали.

"Преживях достатъчно психически сривове и бърнаут, за да осъзнаят това: ако работиш върху себе си, ако прекарваш време сам, за да проумееш травмите и радостите си, винаги ще можеш да разбереш или научиш повече за болката си и как да се справиш с нея.", каза тогава тя във видео в Instagram.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама