Без задръжки: Внучката на Тодор Колев танцува полугола с драг кралица (СНИМКИ)


Без задръжки: Внучката на Тодор Колев танцува полугола с драг кралица (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Внучката на легендарния български актьор Тодор Колев - Теодора, която след като завърши училище тръгна по стъпките на знаменития си дядо, е направила рязък завой в кариерата си. Младата жена е една от най-търсените кабаретни танцьорки у нас и често танцува почти гола на сцената в единственото заведение с подобна култура у нас.

Вижте още: Галена пазарува аксесоари втора употреба 

Освен с оскъдно облекло, наследницата на великия актьор впечатлява публиката с отлични умения в бурлеската. В шоуто си Теодора танцува заедно с драг кралицата Соларис, с която са пионери в сферата на екстравагантните забавления.

"Няма такава култура у нас. Ние сме първите и показваме шарен празник за сетивата - драгшоу, цирк, стендъп комедия. Много се надявам да обединя хората и ЛГБТИ общността в един клуб да гледат заедно едно представление и всеки от тях да намери по нещо за себе си", споделя актрисата, която е тренирала и художествена гимнастика, пише "България Днес".

Теди завършва НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов, малко след това участва в сериала "Откраднат живот" , който я направи популярна сред българските зрители. След като приключи с екранната си изява, тя се омъжи за приятеля си Джоузеф Гуд.

Вижте още: Дженифър Лопес позира за първата си колекция бельо (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама