Безумно скъпите прически на звездите


Безумно скъпите прически на звездите
Снимка: Getty Images/Guliver

Много знаменитости са известни с гаражите си, пълни с коли, или колекциите си от шикозни дрехи, а защо не и някой и друг замък… Все пак, когато изкарваш толкова пари, можеш да правиш каквото си поискаш с тях! Повечето знаменитости ги влагат във външния си вид. Те инвестират в лични треньори, пластични операции и, разбира се, фризьори.Вижте десет звезди, които не се притесняват да пръскат парите си за прически.

Дженифър Лопес - 400 долара

Започваме с най-евтината за поддръжка прическа измежду тези в списъка ни- тази на Джей Ло. Тя се „бръква“ с 400 долара всяка седмица, за да поддържа сияеща косата си, като нейният личен фризьор е единственият фризьор, на когото му е позволено да докосва косата на Дженифър.

Джъстин Бийбър – 750 долара

Е, през 2009 година може и да не е плащал много за прическата, която се превърна в негова запазена марка, но в момента Бийбър дава по 750 долара за оформяне, като ходи на фризьор всеки две седмици. Това са 1 500 долара на месец само за коса!

Гуиннет Полтроу - 800 долара

Човек би си помислил, че русата права коса на Гуинет не изисква много поддръжка. Но актрисата честичко посещава любимият си салон „Орло“ в Ню Йорк, където дава по 800 долара за оформяне. Освен Полтроу, клиентки на същия салон са  Мадона и Вера Уанг.

Дженифър Анистън - 920 долара

Още от времето на „Приятели“ дамите въздишат по прекрасната коса на Джен. Но много малко могат да си позволят да поддържат такава прическа. Тя плаща на фризьора си по 600 долара за подстригване и 320 долара за боядисване.

Кейт Мидълтън - 1 000 долара

След като през 2013 година херцогинята на Кеймбридж промени прическата си, тя дава по 1 000 долара всеки път, когато реши да оформи блестящата си кестенява коса в любимия й фризьорски салон - “Rosasano Ferretti” в Лондон . Кейт има личен фризьор, който ходи навсякъде с нея, когато е извън града.

Ан Хатауей - 1 250 долара

По времето, когато още имаше дълга и буйна коса, Ан беше една от най-редовните посетителки на Тед Гибсън - един от най-популярните фризьори в Ню Йорк. Там, за подстригване, оформяне и изсушаване тя оставяше по 1 250 долара. Не е известно дали в момента харчи повече, или по-малко за поддържане на сегашната й, значително по-къса прическа, с която се сдоби заради ролята си в „Клетниците“.

Рийз Уидърспун - 1 500 долара

За да може русата й „грива“ да получи желаният от нея блясък и стил, Рийз дава о 1 500 долара всеки път, когато посети любимия си фризьорски салон в Бевърли Хилс.

Риана - 1 900 долара

Постоянната смяна и поддръжка на корено различни прически изисква много време и пари. Но за Риана парите надали са проблем. През 2011 година тя е давала по 1 900 долара за прическа. Е, не можем да отречем, че си е заслужавало- прическите на Риана винаги са били впечатляващи.

Дейвид Бекъм - 6 000 долара

Заради многото му договори с най-различни козметични компании, Дейвид винаги трябва да изглежда перфектно, представяйки своите спонсори. Затова, когато сключи договор с “Brycreem”, му се налагаше да отброява по 6 000 долара за поддръжка на перфектната прическа.

Бевърли Латео - 16 000 долара

Е, Бевърли Латео не е точно „звезда“. Или поне не беше. Докато не реши, че е абсолютно разумно да дадеш 16 000 долара за нова прическа, защото старата не ти допада особено. Това е добър начин да привлечеш внимание. И все пак Бевърли не е и съвсем обикновен човек- тя притежава милиони от недвижими имоти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама