Бионсе и Джей Зи сложиха най-скъпите диаманти в света


Бионсе и Джей Зи сложиха най-скъпите диаманти в света
Снимка: Instagram

Когато имате Бионсе и Джей Зи на разположение за рекламна кампания, която има за цел да открие нова ера, трябва да бъдете смели. За Tiffany & Co. това означава да украсят Бионсе с 128,54 -каратовия Tiffany диамант, носен преди това само от трима души (сред които и Одри Хепбърн).

Разбира се, безценният диамант Fancy Yellow изглежда точно като у дома си около врата на Бионсе в новата кампания About Love, снимана от Мейсън Пул и режисьора Еманюел Аджей. Безценното колие е комплект с 22-каратовия пръстен с жълт диамант, изрязан под формата на възглавница.

Пламна луксозно имение на Бионсе и Джей Зи 

Що с отнася до Джей Зи,той позира в изчистен черен смокинг и, разбира се, има свой собствен дял от бижута. Брошката „Птица на скала“ от Жан Шлумбергер, един от най-известните бижутери на 20-ти век, който някога е бил вицепрезидент на Tiffany & Co, е преработена в уникален чифт маншети за рапъра.

„Бионсе и Джей Зи са олицетворение на съвременната любовна история. Като марка, която винаги е стояла зад любовта, силата и себеизразяването, не можехме да си представим по-емблематична двойка, която по-добре представя ценностите на Тифани.“ казва в съобщение Александър Арно, изпълнителен вицепрезидент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама