Бионсе: Коронавирусът убива чернокожите с висока скорост


Бионсе: Коронавирусът убива чернокожите с висока скорост
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе предупреди, че коронавирусът "убива чернокожите с тревожно висока скорост" по време на благотворителния концерт "Един свят: Заедно вкъщи".

38-годишната певица произнесе страстна реч по време на изявата си на звездното събитие, което помогна за набирането на пари за борбата срещу пандемията.

Изпълнителката каза: "Тъмнокожите американци диспропорционално принадлежат към тези основни части от работната сила, които нямат лукса да работят от дома. Афро-американските общности като цяло са силно засегнати от тази криза. Този вирус убива чернокожите с тревожно висока скорост тук в Америка".

Бионсе призова обществеността да остане предпазлива на фона на пандемията.

Тя каза: "Моля, предпазвайте се. Ние сме едно семейство и имаме нужда от вас. Имаме нужда от вашите гласове, вашите способности и вашата сила по целия свят".

Звездата също изрази своята благодарност към хората, които продължават да работят на първа линия, въпреки заплахата от вируса.

Тя сподели: "Тази вечер поздравяваме истинските герои - онези, които правят върховната жертва, за да бъдем всички ние в безопасност, нахранени и здрави... ние продължаваме да се молим за вашата безопасност. На тези в хранително-вкусовата промишленост, доставчиците, пощенските превозвачи и медицинските служители, които работят, за да можем да сме в безопасност в домовете си, благодарим ви за безкористното обслужване".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама