Коя песен на Бионсе пасва на зодията ти


Коя песен на Бионсе пасва на зодията ти
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе, освен кралица на поп музиката, е и истинска представителка на зодия Дева. Нейното музикално творчество е всеобхватно и както се казва "има за всеки по нещо". Ето коя песен би паснала най-добре на вашата зодия според посланието, което носи.

Овен: "LOVE ON TOP"

Овните обичат много неща, но най-много обичат да са първи. Освен това, те са доста романтични, макар мнозина да ги смятат за арогантни и лишени от такт (просто се променят спрямо човека, който стои срещу тях). Така че песента, съчетаваща любов с "първенство" кореспондира с нрава на Овена.

Телец: "IRREPLACEABLE"

Телците следват собствени правила в живота, а често се случва така, че и техните половинки следват същите, което надали е особена случайност. Текстът на песента е съвсем красноречив - мъжете се сменят лесно, но ТЯ е единствена и безценна. Точно като Телеца, нали?

Близнаци: "IF I WERE A BOY"

Проблемите за двойния стандарт са ясно застъпени в парчето. Истината е, че Близнаците обичат да предизвикват себе си, да се поставят в различни ситуации и да съпреживяват емоциите на хората. Така че, ако има някой, който с радост би влязъл в "мъжки обувки", то това със сигурност е жената Близнаци.

Рак: "ME, MYSELF AND I"

Суперсилата на Рака е да плува в необятното море на собствените си емоции без да се удави. Зареждащата песен, описваща себенамирането след раздяла се вписва идеално в рачешката душевност, подканяйки представителките на знака към действие, а не тихо страдание.

Лъв: "EGO"

Лъвовете обичат себе си и нямат никакво намерение да се извиняват за това. Песента на Бионсе "Ego" изразява именно щастието от себедостатъчността, която Лъвовете притежават по рождение. Както се казва - "Те не идват за короната, а с нея".

Дева: "HALO"

Девите са перфекционисти, които чакат "идеалния" момент преди да се впуснат в страстна любовна връзка. Но когато го направят, те се посвещават изцяло. "Halo" е песен за идеализирането и перфектната половинка, така че може да бъде леко намигване към високите идеали и морал на Девата.

Везни: "Crazy in love"

Като знак на взаимоотношенията, Везните ще оценят високо всяко артистично проявление на партньорството и любовта. "Crazy in love" е една от най-безсрамно романтичните песни на семейство Картър и наистина надали ще намерите друга зодия, която може да оглупее от любов, както Везните.

Скорпион: "JEALOUS"

Може би е твърде очевидно, но ревността наистина е ключова дума за Скорпионите. Те са чувствителни, обичат силно, но и не се доверяват лесно. Мнителността им ги превръща в едни от най-големите ревнивци в зодиака.

Стрелец: "SORRY"

Ако имате Стрелец в живота си, то със сигурност знаете, че те са рядко искрени и честни хора. Истината за тях е висша ценност. В тази песен Бионсе отказва да се извини за лошото си настроение, но защо да го прави, когато няма да е искрено. Това е!

Козирог: "RUN THE WORLD"

Шефовете на зодиака, Козирозите, разбира се, са свързани с управлението на нещата. Тяхната култура на добро ръководене и подчиняване превръща този трак в истински химн, възпяващ лидерските умения на тези жени.

Водолей: "FORMATION"

Водолеите винаги защитават "своите". Те не се грижат само за собственото си благополучие, но и гледат общото благо. Точно тази обединяваща песен, подтикваща към действие, е за тях.

Риби: "7/11"

Рибите са възможно най-буквалния знак в зодиака – те винаги търсят скрития смисъл, казват повече с поглед или с поведение, от колкото с думи. Хипнотичната песен с абстрактен и леко отнесен текст им пасва идеално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама