Бионсе: Красотата е много повече от външен вид!


Бионсе: Красотата е много повече от външен вид!

Бионсе винаги е впечатлявала със завидна самоувереност и прекрасен външен вид. Затова не се съмняваме, че новото ѝ бизнес начинание ще пожъне огромен успех.

Наскоро певицата стартира собствена марка фитнес облекла. Макар никога да не е била известна със спортния си дух, тренировъчна програма или хранителен режим, по всичко личи, че брандът Ivy Park ще бъде доста успешен и търсен. Може би, защото самата Бионсе е рекламно лице на линията си. Името пък е вдъхновено от собствената ѝ дъщеричка – Блу Айви.

Дебютът на първата колекция ще бъде на 14 април, но певицата отдавна е започнала рекламната кампания. Дори на страниците на английското издание на ELLE, Бионсе позира с боди на Ivy Park. Ето какво още споделя тя за новата бизнес идея.

„Моята цел е да разширя границите на спортните облекла. Искам те да вдъхновяват и да подкрепят жените. Предназначени са за дами, които знаят, че красотата е много повече от външен вид - тя е самоувереност, настроение, желание и още много неща. Съвсем не е нужно, когато спортуваме, да изглеждаме раздърпани, дори напротив. Моите дрехи са създадени за ежедневието – аз ги нося, дори когато работя.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама