Бионсе: Мама ме научи да инвестирам в изкуство


Бионсе: Мама ме научи да инвестирам в изкуство

Суперзвездата Бионсе сподели, че е инвестирала голяма част от състоянието си в изкуство по съвет на своята майка Тина.

Певицата, която заедно със съпруга си Джей Зи редовно посещават художествени галерии, споделя, че именно майка й я е насочила към тази възможност за инвестиция.

"Моята майка е голям колекционер на изкуство и тя от малка винаги ме е окуражавала да инвестирам в изкуство“, каза тя в едно от редките си интервюта пред списание "Garage“, цитирано от "Контактмюзик".

"Аз пътувам много и обичам да ходя в галерии и музеи в различни градове заедно със семейството и приятелите си“, допълва звездата. Сред едни от нейните любими артисти са Кара Уокър, Трейси Емин, Арън Йънг и Доналд Джъд.

Бионсе споделя също, че майка й, която дълги години работи като дизайнер и стилист на тоалетите на групата Destiny's Child, е най-голямото й вдъхновение.

"Моят най-голям герой е и винаги ще бъде моята майка“, каза певицата. "Тя ме научи на грижа за другите, на работа с усърдие и мисъл. Всичко, което знам за майчинството, идва от примера, който тя ми е дала“, споделя още тя.

В своето интервю Бионсе признава, че обича да рисува и да снима в своето свободно време. Въпреки това нещото, с което най-много се гордее, е дъщеря й Блу Айви, която се роди през 2012 г.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама