Бионсе плати 100 000 долара за транспорт на феновете си


Бионсе плати 100 000 долара за транспорт на феновете си
Снимка: Gettyimages

Казват, че за да си звезда от световен ранг не е достатъчен само талант, но и характер, а Бионсе го доказа за поред път с много мил жест към феновете си. Певицата плати колосалната сума от 100 000 долара, за да удължи работното време на всичките 98 метростанции във Вашингтон с един час. Причината бяха тежките метеорологични условия, които значително забавиха началото на концерта ѝ, част от турнето "Renaissance". Светкавици и проливен дъжд не позволиха на шоуто да започне навреме в неделя (6 август), пише CNN.

Вижте още: Неузнаваема: Светлана Гущерова се показа без грим

"Допълнителният час ще бъде финансиран от турнето, за да покрие разходите от 100 000 долара за движение на повече влакове, поддържане на всички 98 станции отворени за излизане от клиенти и други оперативни разходи", се казва в изявление на транспортните органи от общината на Вашингтон.

За щастие на феновете, те успяха да се насладят освен на метрото и на невероятното шоу, което направи звездата. От дъжда и гръмотевиците не се уплашиха също вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис, вторият джентълмен Дъглас Емхоф и Малия Обама, които бяха в публиката.

Вижте още: Боно, Боб Гелдоф и хиляди фенове присъстваха на погребението на Шиниъд О'Конър

Това е най-голямото турне на Бионсе до момента, като само от обиколката си в Европа певицата е спечелила 154 мил. долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама