Тоалетите на Бионсе от Renaissance Tour: Висша мода и ретро полъх (СНИМКИ)


Тоалетите на Бионсе от Renaissance Tour: Висша мода и ретро полъх (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Единствени по рода си! Това със сигурност е най-добрият начин да се опишат визиите, включени в световното турне Renaissance на Бионсе, което стартира в Стокхолм в сряда. Първата спирка от турнето с предвидени 57 концерта показа главозамайваща гама от модни творения.

4 стилни правила, които да следвате през пролет '23

Светлината и цветът бяха водещи мотиви по време на първото шоу. Различните аутфити, стилизирани от Шиона Турини, включваха холографски или отразяващи части, които майсторски адаптират визуалната естетика на албума за обстановка на стадион. Бионсе не е била на турне от почти пет години, но все още е същото парти момиче, когато става въпрос за сценично облекло.

Бионсе се появи с рокля, която променя цвета си, когато е изложена на UV светлина. Феновете веднага се досетиха, че е от японската марка Anrealage, която демонстрира подобен модел в ревюто си през есента на 2023 г.

Бодито от Loewe, проектирано от Джонатан Андерсън и украсено със скъпоценни камъни, е адаптирано от визия на марката за есен 2022 г. Разбира се, за никого не беше тайна, че то кореспондира с друг модел, проектиран от The Blondes, който Бионсе носеше за предишното си турне през 2013 г.

Персонализиран Balmain, проектиран от Оливие Рустейн, включваше корсет, изцяло изработен от перли. Като цяло, турнето се усеща като страхотно въплъщение на Ренесанса и същевременно ода на денс музиката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама