4 стилни правила, които да следвате през пролет '23 (СНИМКИ)


4 стилни правила, които да следвате през пролет '23 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Намирате се в стилен коловоз? Не сте единствени! Но ние имаме кратък списък със стилни правила, които да ви помогнат да навигирате по-лесно през тенденциите за топлите месеци. Ето какво трябва да знаете, за да оформите гардероба си тази пролет.

1. Заменете мокасините с балеринки

През изминалата година много залагахме на стилни мокасини, но изглежда, че балеринките са готови да заемат трона като най-желаните обувки за птолет/лято 2023. За щастие, те са невероятно лесни за комбиниране и вероятно ще се комбинират чудесно със същите тоалети, които сте създали миналото лято.

Тенденциите на 2023: Балеринки (СНИМКИ)

2. Прегърнете металните цветове

Няма нужда да пазите най-блестящите си дрехи за специален повод, тъй като виждаме ежедневни дрехи в метални цветове да се появяват наляво и надясно по улиците на Ню Йорк. Ключът към това да ги накарате да се чувстват малко по-небрежни е като ги съчетаете с най-класическите ежедневни дрехи, които притежавате. Говорим за обикновени бели тениски, ризи с копчета, дънкови якета, семпли кецове и удобни жилетки.

3. Кафявото е новото черно

Вместо да посягате към черни аксесоари, опитайте да включите повече кафяво. Напоследък виждаме различни нюанси на кафявото, като някои хора доста смело се хвърлят в монохромни визии от глава до пети, а други избират просто да сменят черния си кожен колан.

4. Заложете на по-големи флорални щампи

Ако ще носите флорален принт това лято, направете го по възможно най-привличащ вниманието начин. Заложете на супер ярки нюанси вместо пастелни и по-големи принтове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама